01. 
Mogelijkheden
WERKPLEKKEN

Mogelijkheden

Mogelijkheden Tiny Office

Een Tiny Office kent vele mogelijkheden. Als u nog ideeën zoekt voor uw kantoor indeling, dan is een Tiny Office een goede optie om mee te nemen in uw overweging. Een Tiny Office is namelijk een innovatieve vorm van kantoor interieur, waarmee wordt ingespeeld op het nieuwe werken en de behoeftes van zowel werknemers als werkgevers die hieruit voortkomen. Met opkomende factoren zoals de behoefte aan een rustige concentratiewerkplek en online vergaderen, kan een Tiny Office niet meer ontbreken in uw kantoor interieur.

Boek vrijblijvend onze experience
Tiny workplace
Tiny workplace

Voor iedere kantoor indeling een geschikte Tiny Office

Er is voor iedere kantoor indeling een geschikte Tiny Office te vinden. Is er binnen de standaardafmetingen geen geschikte Tiny Office voor uw bedrijf? Dan maken we die op maat! U kunt kiezen uit de Mono, Duo en Quattro uitvoering. De Mono betreft een enkele werkruimte, de Duo een dubbele werkruimte en de Quattro een 4dubbele werkruimte. U kunt zelf een onderverdeling maken tussen de verschillende uitvoeringen en de invulling hiervan. U kunt bijvoorbeeld bij de ingang een wachtruimte creëren met de Mono uitvoering, maar ook een ‘concentratie-eiland’ van Tiny Offices met de Quattro uitvoering.

Aanvulling op uw kantoor interieur

Tiny Offices zijn de perfecte aanvulling op het moderne kantoor interieur. De tijd van grijze, grauwe kantoorruimtes zijn voorbij. Tegenwoordig is een kantoortuin veelal voorzien van kleur, planten en leuke accessoires. Een fijne werkomgeving is namelijk goed voor de productiviteit. De producten van Tiny Workplace sluiten volledig aan op de moderne trends rondom kantoor indeling en kantoor interieur. U kunt natuurlijk Tiny Offices alle werkplekken laten vullen, maar in de praktijk zien we dat moderne kantoortuinen veelal worden ingericht als afwisseling van reguliere werkplekken en Tiny Office werkplekken. Hoe u de kantoor indeling en het kantoor interieur wilt indelen is helemaal aan u, de mogelijkheden worden echter aanzienlijk vergroot met Tiny Offices.

Boek vrijblijvend onze experience
Tiny workplace in het geheel
Testimonials

Wat andere klanten vinden

“ De Tiny Workplace in onze kantoortuin heeft er echt voor gezorgd dat Iedereen productief en veilig kan werken.”
Janna Boersma
Rabobank Noord Nederland
envelopemap-marker