WERKPLEKKEN

Tiny Office op maat

Een Tiny Office maakt het mogelijk om uw kantoortuin, studielandschap of andere werkplek te (her)inrichten met allerlei nieuwe mogelijkheden. Een Tiny Office kent en leidt tot vele voordelen, zoals concentratiebevordering en minder ziekteverzuim. Richt een Tiny Office in en gebruik het voor één of meerdere doeleinden. Hieronder ziet u de meest voorkomende doeleinden:

Ontdek de mogelijkheden van een Tiny Office op maat

De Tiny Offices zijn verkrijgbaar als Mono, Duo en Quattro modellen. De Mono betreft een enkele ruimte, de Duo betreft een dubbele werkruimte en de Quattro betreft een vierdubbele werkruimte. Elk van de Tiny Offices zijn volledig op maat te laten maken. Hierbij heeft u vrijheid qua afmetingen, hoeveelheid en positie van eventuele ramen, de afwerkingen van de wanden qua kleur of print en eventueel andere opstellingen.

De ruimtes zijn naar eigen wens in te richten en te gebruiken. Zo is de ruimte te gebruiken als werkplek, maar ook als vergaderruimte, ontvangstruimte of voor facilitaire doeleinden. De mogelijkheden qua plaatsing zijn tevens onbeperkt doordat u kunt kiezen uit verschillende modellen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om diverse Mono modellen op verschillende plekken in de kantoortuin te plaatsen. Een andere optie is om een Quattro model op een bepaalde plek te plaatsen. Dit maakt dat een Tiny Office de mogelijkheden qua het (her)inrichten van uw werkruimte flink verruimd.

tiny workplace
Tiny workplace

Tiny Workplace: prijzen

De standaard Tiny Workplace wordt geleverd en geplaatst voor 1.950,- euro.

Andere afmetingen, afwerkingen of één geheel in uw huisstijl is mogelijk. Laat u verassen door onze ontwerpers die in 3D- een gepersonaliseerd ontwerp kunnen maken, hierbij kunnen wij gebruik maken van foto’s, logo’s of zelf het geheel of gedeeltelijk wrappen van de Tiny Workplace.

Verder heeft u de keuze uit verschillende voorzieningen zoals elektra, verlichting en inrichting in samenspraak met onze ontwerpers, laat u verrassen door de mogelijkheden!

Boek vrijblijvend onze experience
Testimonials

Wat andere klanten vinden

“ De Tiny Workplace in onze kantoortuin heeft er echt voor gezorgd dat Iedereen productief en veilig kan werken.”
Janna Boersma
Rabobank Noord Nederland
envelopemap-marker