Tiny Workplace

WERKPLEKKEN

Tiny Workplace: een flexibele werkplek

Een Tiny Workplace is een flexibele werkplek voor in een kantoortuin, studielandschap, beurs of andere werkplek. In een tijd waar (deels) thuiswerken de norm is geworden. Mensen hebben meerdere keren per dag, online vergaderingen. Was dit voorheen een uitzondering, nu is elkaar online ontmoeten een trend.

Er is een groeiende behoefte aan rustige, veilige en flexibele werkplekken zonder teveel prikkels vanuit de omgeving. Om bedrijven te voorzien in deze behoefte, heeft Bouw & Facility Nederland B.V. de Tiny Workplace ontwikkeld. Tiny Workplace biedt nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de (her)inrichting van kantoortuinen en het bieden van flexibele werkplekken.

De binnenzijde is voorzien van akoestische panelen zodat je je nog beter kunt concentreren.

Boek vrijblijvend onze experience
Tiny workplace
Tiny workplace in het geheel

Voordelen van een flexibele werkplek

Hoewel een flexibele werkplek ideaal is voor werkplekken zoals beurzen, magazijnen of wanneer een afdeling in verbouwing is, is Tiny Workplace is ook zeer geschikt als vaste werkplek in bijvoorbeeld een kantoortuin.

Het grote voordeel van een Tiny Workplace is dat de werkplek tot wel vijf keer valt te demonteren en weer op te bouwen. Hierdoor kunt u de flexibele werkplek op zowel het kantoor als op beurzen gebruiken indien dit relevant is voor uw onderneming.

De flexibele werkplekken bieden werknemers de mogelijkheid om de drukte van een kantoortuin te ontsnappen voor online vergaderingen of werkzaamheden die veel concentratie vergen. Bovendien bevorderd een Tiny Workplace de concentratie. Naast een eigen plekje is er namelijk genoeg ventilatie mogelijk, aangezien de werkruimtes semi-open zijn.

De mogelijkheden van een flexibele werkplek

De Tiny Workplace flexibele werkplekken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo heeft u de keuze uit de Duo, Mono en Quattro versie. De Duo versie betreft een enkele werkplek. De Mono uitvoering betreft twee flexibele werkplekken die op verschillende manieren zijn op te stellen. De Quattro versie betreft vier flexibele werkplekken die tevens op verschillende manieren op te stellen zijn.

Binnen deze verschillende uitvoeringen kunt u de flexibele werkplek volledig op maat laten maken. Er zijn een aantal standaardafmetingen waaruit u kunt kiezen, maar indien u afwijkende afmetingen wilt realiseren dan is dit geen probleem. Verder kunt u kiezen uit diverse kleuren en prints en kunt u zelf bepalen waar in de Tiny Workplace u ramen wilt opnemen.

Boek vrijblijvend onze experience
Tiny workplaces ontwerp 1 (2)
Testimonials

Wat andere klanten vinden

“ De Tiny Workplace in onze kantoortuin heeft er echt voor gezorgd dat Iedereen productief en veilig kan werken.”
Janna Boersma
Rabobank Noord Nederland
envelopemap-marker