WERKPLEKKEN

Tiny Meeting Place

Tiny Meeting Place: een mobiele vergaderruimte

Heeft u behoefte aan meer (mobiele) vergaderruimtes? Dan hebben wij de oplossing voor u, de Tiny Meeting Place. Deze praktische oplossing kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden zoals welkom- of ontvangstruimte, privé (belruimte) en vergaderruimte. Een Tiny Meeting Place kan bovendien tot vijf keer aan toe worden afgebroken en opnieuw opgebouwd, ideaal voor bijvoorbeeld een zakelijke beurs.

Boek vrijblijvend onze experience

Verschillende mogelijkheden van een Tiny Meeting Place

Een Tiny Meeting Place heeft diverse mogelijkheden. Een Tiny Meeting Place kan dus worden gebruikt als mobiele vergaderruimte, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! De meest gebruikte functies van een Tiny Meeting Place hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

I de WAITING place

Een goed ontvangst begint met een goede wachtruimte. Een Tiny Meeting Place is ideaal als wachtruimte. De ruimte is netjes en comfortabel, maar toch afgescheiden van de rest van het kantoor. Dit draagt bij aan een goede eerste indruk.

II de PRIVATE place

In een tijd waar menig afspraak plaatsvindt via videobelafspraken is een mobiele vergaderruimte, waar een medewerker zich even kan terugtrekken om een vergadering bij te wonen, ideaal.

II de PRIVATE place

In een tijd waar menig afspraak plaatsvindt via videobelafspraken is een mobiele vergaderruimte, waar een medewerker zich even kan terugtrekken om een vergadering bij te wonen, ideaal.

III de MEETING place

Ook voor fysieke vergaderingen en afspraken is een Tiny Meeting Place uiterst geschikt. In de gemiddelde kantoortuin is het rumoerig en is er niet genoeg privacy om op een fijne manier te kunnen vergaderen. Met de mobiele vergaderruimte van Tiny Workplace haalt u nieuwe vergaderruimtes in huis.

Tiny Meeting Place: waar gaat u de ruimte voor gebruiken?

Een Tiny Meeting place is volledig op maat te maken. Naast de standaardafmetingen kunt u zelf de gewenste afmetingen aanleveren. Daarnaast kunt u zelf de hoeveelheid en positie van eventuele ramen kiezen evenals de kleur of print van de mobiele vergaderruimte. De ruimte kan tevens worden ingericht als flexibele werkplek of facilitaire ruimte. Interesse? Neem dan contact op via de onderstaande button.

Boek vrijblijvend onze experience
Testimonials

Wat andere klanten vinden

“ De Tiny Workplace in onze kantoortuin heeft er echt voor gezorgd dat Iedereen productief en veilig kan werken.”
Janna Boersma
Rabobank Noord Nederland
envelopemap-marker