01. 
Waarom Tiny Offce?
Waarom

Waarom Tiny Offce?

Een Tiny Office is een flexibele kantoorruimte, flexwerkplek en concentratiewerkplek in één. Bedrijven zijn massaal bezig met het herinrichten van afdelingen en kantoortuinen, grijze ruimtes zijn allang niet meer de norm. Bovendien zijn veel bedrijven druk bezig om het kantoor in te richten voor het ‘nieuwe werken’.

Een Tiny Office van Tiny Workplace is de oplossing voor uw vraagstukken rondom het herinrichten van kantoorruimte, studieruimte of andere werkplek.

Boek vrijblijvend onze experience

Concentratiewerkplek

Kunt u het zich nog voorstellen? Overvolle kantoortuinen met werknemers die aan het vergaderen, bellen en typen zijn. Na ruim een jaar thuiswerken is dit voor velen iets wat tot het verleden behoord. Zeker nu videobellen voor veel vergaderingen de norm is, is werken in een rumoerige omgeving lang niet altijd ideaal. Met een Tiny Workplace creëert u een veilige en fijne concentratiewerkplek waarin iemand de rust kan opzoeken. Hier heeft u dan de mogelijkheid om u goed te kunnen concentreren zonder afleidingen, of in alle rust een meeting of belafspraak bij te wonen.

Tiny workplace aan het werk
Tiny workplace

Duurzame flexwerkplek

Wanneer u een Tiny Office in huis haalt, haalt u een duurzame flexwerkplek in huis. De materialen die wij gebruiken zijn namelijk circulair en gemaakt van gerecyclede en FSC- gecertificeerde materialen. 90% van de materialen kan na sloop hergebruikt worden. Daarnaast doen wij aan MVO ondernemen, wat wil zeggen dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrekken in ons productieproces. Wanneer u een duurzame flexwerkplek van Tiny Workplace in huis haalt, kunt u rekenen op een verantwoord productieproces en een circulaire aankoop.

Lees meer

Veilige werkplek

De Covid-19 crisis gaf de noodzaak voor veilige en rustige werkplekken. Hoewel de 1,5 meter afstand niet meer de norm is, blijft het fijn als de optie er is om op veilige afstand te werken. Bijvoorbeeld voor de collega die niet positief is getest, maar wel klachten heeft. Alle modellen hebben voldoende ventilatie en zijn eenvoudig te ontsmetten. Zo voorkomt u ziekteverspreiding op de werkvloer,

Tiny workplace aan het werk
Tiny workplaces ontwerp 1 (2)

Flexibele kantoorruimte

Met de producten van Tiny Workplace realiseert u een flexibele kantoorruimte. Wilt u bijvoorbeeld met enige regelmaat verandering aanbrengen in de kantoortuin? Of bent u in verbouwing en heeft u een tijdelijke werkplek nodig? Voor deze situaties zijn de tiny workplaces, tiny facility places en tiny meeting places de uitkomst! Deze flexibele kantoorruimte oplossingen zijn tot vijf keer te demonteren en kunnen eenvoudig worden verplaatst. Zo heeft u ineens een hele hoop mogelijkheden met betrekking tot het (her)inrichten van uw kantoortuin.

Boek vrijblijvend onze experience
Testimonials

Wat andere klanten vinden

“ De Tiny Workplace in onze kantoortuin heeft er echt voor gezorgd dat Iedereen productief en veilig kan werken.”
Janna Boersma
Rabobank Noord Nederland
envelopemap-marker